Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre giver en professionel løsning

Døre og vinduer bliver slidte med årene, og det kan koste dig mange penge på varmeregningen, hvis du har utætte døre eller vinduer.

​Hos CS Construction ApS i Nykøbing Sjælland har vi mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med udskiftning af vinduer og døre. Vi tilbyder professionelle løsninger til både private kunder og erhverskunder i områderne omkring Odsherred, Svinninge og Vig.

​Vi tilbyder montering af vinduer og døre på alle typer bygninger

Vi kan varetage montering af vinduer og døre på både villaer, etagebygninger og erhvervsbygninger. Vi benytter flere forskellige leverandører, men vi har især gode erfaringer med KpK, da de tilbyder ekspress levering.

​Når du står over for enmontering af dine nye vinduer og døre, kan vi tilbyde dig levering fra uge til uge. Af vores løsninger kan du blandt andet vælge:

  • ​​Træ
  • ​Træ alu
  • ​Plast
  • ​Ovenlysvinduer

​Vejledning og rådgivning tilbydes

For at vi kan levere den helt rigtige løsning til dig, er det vigtigt for os at vejlede og rådgive dig bedst muligt.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen, og vi hjælper meget gerne dig med at finde det helt rigtige design.

​​Vi er meget bevidste om, at det er vigtigt at tage udgangspunkt i bygningen og dens specifikke udtryk, så det hele kommer til at passe sammen.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hør nærmere på telefon 24 22 22 99 for et uforpligtende tilbud på udskiftningaf vinduer og døre. Du kan også sende os en mail på cs@cs-construction.dk – vi ser frem til at høre nærmere om dit projekt.

CS Construction logo

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

CS Construction

v/ Carsten Skov
CVR: 27918026

Adresse

Gartnervænget 24,
4500 Nykøbing Sj